İrem Derici Kimdir?

İREM DERİCİ KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 21 Mart 1987
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 30
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 167 cm., 55 kg.

Hakkında
2012’de çıkan ilk single çalışması Bensiz Yapamazsın ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sonrasında Kalbimin Tek Sahibine, Evlenmene Bak, Dur Yavaş, Bir Miyiz ve Aşk Eşittir Biz gibi hit şarkılara imzasını atmıştır. 2016 yılında Dantel adlı ilk stüdyo albümünü piyasaya sürmüştür. 2015’de Kalbimin Tek Sahibine adlı parçası Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın Şarkısı seçilmiştir. 2017'de Kanal D'ye yayınlanan Eğlenmene Bak adlı programı sunmuştur. 

Ünlü Olmadan Önce
Işık Lisesi, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Pazarama İletişimi üzerine yüksek lisans yapmış ve bir dönem babasının reklam ajansında çalışmıştır. İlk gençlik yıllarında Monopop adlı grubu ile müzik yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasındaki ilk performansında sadece Hülya Avşar’ın döndüğü bir yarışmacı olmuştur ve yarı finalde elenmiştir. 2017’de yeme bozukluğu nedeni ile son bir yılda 65 kilodan 45 kiloya düşmüş, solunum güçlüğü, elektrolik ve su dengesizlikleri nedeniyle iki hafta yoğun bakımda tedavi almıştır. 16 yaşında burun estetiği operasyonu geçirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Hulusi Derici ve annesi Jale Ediz’dir. İrem beş yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. Aslen Sinop Boyabatlı’dır. 2014’de aranjör Rıza Esendemir ile evlenmiş ve 2 yıl sonra boşanmıştır. 2016 – 2017 arasında DJ Lider Şahin ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Emrah Karaduman ile Nereden Bilecekmiş, Harun Kolçak ile Gir Kanıma ve Mustafa Ceceli ile Kıymetlim adlı şarkıları birlikte seslendirmiştir.

İrem Derici yerli kadın şarkıcılar, İstanbul doğumlu ünlüler, 21 mart doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. İrem Derici hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER