Sophie Turner Kimdir?

SOPHİE TURNER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 21 Şubat 1996
DOĞUM YERİ: Northamptonİngiltere
YAŞI: 21
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 64 kg.

Hakkında
Sophie Turner, 2011’den bu yana devam eden HBO kanalının popüler dizisi Game of Thrones’daki kızıl saçlı Sansa Stark karakteri ile ünlenmiştir. 2013 yılında Catherine MacPhail'in aynı adlı romanından uyarlanan gerilim filmi Another Me (İçimdeki Ban) filminde, başroldeki Fay olarak ekranlarda yer almıştır. Ayrıca, 2014 yapımı aksiyon komedi filmi Barely Lethal'da Heather rolünü başarıyla canlandırmıştır.

Şöhret Öncesi
3 yaşından Playbox Theatre Company bünyesinde tiyatroya başlamıştır. İngiltere Warwick’te Kings High School'da okurken yerel yapımlarda roller alımıştır.

Diğer Ayrıntılar
En beğendiği oyuncu Jack Nicholson’dır. En iyi arkadaşlarında biri ise Game Of Thrones dizisinde Arya Stark rolündeki Maisie Williams’tır. Game Of Thrones 1. sezonunda tanıştığı, dizideki kurtu Zunni adlı köpeği sahiplenmiştir. En beğendiği dizi ise Hannibal’dır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Northampton'tan Warwick’e ailesiyle birlikte 2 yaşındayken taşınmıştır. James ve Will adında 2 erkek kardeşi vardır. ABD’li şarkıcı Joe Jonas'la 2016'da çıkmaya başlamıştır. Daha önceki sevgilisi Vamps gitaristi James McVey ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştır.

Onunla İlişkili
Game of Thrones'da Emilia Clarke, Kit Harington ve Peter Dinklage gibi oyuncularla birlikte rol almaktadır.

Sophie Turner yabancı kadınoyuncular, İngiltere doğumlu ünlüler, 21 şubat doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Sophie Turner hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği gliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER