JoJo Siwa Kimdir?

JOJO SİWA KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 19 Mayıs 2003
DOĞUM YERİ: OmahaNE, ABD
YAŞI: 14
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 155 cm., 44 kg

Hakkında
Musical.ly uygulamasındaki ItsJoJoSiwa hesabı ile 12 milyondan fazla fana ulaşan sosyal medya fenomenidir. Instagram'da 6 milyondan fazla takipçisi ve YouTube'da 4 milyondan fazla abone bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Henüz 2 yaşındayken solo dans performansı yapan yetenekli bir çocuktur. Hip hop türü dansın yanı sıra caz, çağdaş ve lirik danslarda da iddialıdır.

Diğer Ayrıntılar
Abby's Ultimate Dance Competition adlı dans yarışmasının ikinci sezonunda finale kalan en genç yarışmacı ve beş kişiden biri olmuştur. 2018’de gösterime girecek olan Inside Voice adlı filmde Jace Norman ile baş rolde oynamıştır. İlk single şarkısı Boomerang’ı 2016’da çıkartmış ve şarkının videosu YouTube üzerinden 300 milyonu aşan izlenme sayısına ulaşmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Jessalynn’in kendi dans stüdyosu vardır. Jayden adında abisi ve Coco, Lulu ve BowBow adlı üç köpeği vardır. Şarkıcı MattyB ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
MattyBraps’in Turn Up the Track şarkısının videosunda yer almıştır.

JoJo Siwa yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 19 mayıs doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. JoJo Siwa hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER