Hailey Baldwin Kimdir?

HAİLEY BALDWİN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 22 Kasım 1996
DOĞUM YERİ: TucsonAZ, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 171 cm., 54 kg.

Hakkında
Hailey Baldwin, Ford model ajansının modelidir. 2012 yılında Sherri Hill giyim firması için podyuma çıkmıştır. French Connection adlı giyim markasının Work for Weekend kampanyasında da göz doldurmuştur. 2015 Paris Moda Haftasında sıra dışı tasarımcı Sonia Rykiel kıyafetlerinin tanıtımı için podyumda yürümüştür. İnstagram'da 10 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. 

Şöhret Öncesi
2014’de henüz 17 yaşındayken Londra Moda Haftası'nda Topshop firmasının şovunda yer alarak moda dünyasında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Kendall ve Kylie Jenner ile ve ayrıca Bella Hadid ve Jaden Smith iyi arkadaştır. Eğitimli bir balerindir. Fazla makyajdan hiç hoşlanmaz.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası aktör Stephen Baldwin ve annesi Brezilyalı grafik tasarımcısı Kennya Baldwin’dir. Adı Alaia olan bir ablası vardır. Ocak 2016'da Justin Bieber ile kısa bir süre aşk yaşamış, sevgili olmuştur. Yine 2016’da Kanadalı rapçi Drake ile ilişkisi olduğu dedikoduları basında yer almıştır.  

Onunla İlişkili
Amcası ünlü aktör Alec Baldwin'dir.

Hailey Baldwin modeller, ABD doğumlu ünlüler, 22 kasım doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Hailey Baldwin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER