Emma Watson Kimdir?

EMMA WATSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 15 Nisan 1990
DOĞUM YERİ: ParisFransa
YAŞI: 27
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 53 kg.

Hakkında
Emma Watson, henüz 11 yaşındayken Harry Potter serisinde Hermione Granger'ı oynayarak ün kazanmıştır. 2012 yapımı The Perks of Being a Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları) filmindeki başrolüyle övgüler almış ve MTV Film Ödülü, Gençlik Seçimi Ödülü (Teen Choice Award) ve Halkın Seçimi Ödülü (People’s Choice Award) ile onurlandırılmıştır. Ayrıca, 2017 yılında gösterime giren Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) adlı filmde Belle karakterini canlandırmıştır.

Şöhret Öncesi
Oxford'daki Dragon okulunda ve Stagecoach Tiyatro Sanatları okulunda okumuş ve okul tiyatrolarında oyunculuk yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2009'da Burberry'nin sonbahar ve kış kampanyasında modellik yapmıştır. Bir röportajında en beğendiği aktörün Johnny Deep ve en beğendiği aktristin Julia Roberts olduğunu söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ailesi Jacqueline Luesby ve Chris Watson 1995'te boşanmıştır. Bir erkek ve üç kızkardeşi vardır. Oxford'a devam ederken Will Adamowicz'le bir ilişkisi olmuştur. O tarihten sonra Oxford rugby oyuncusu Matthew Janney'le flört etmiştir, ancak çift Aralık 2014'te ayrılmıştır.

Onunla İlişkili
Harry Potter kitabının yazarı JK Rowling, Hermione Granger'in karakterini canlandırması için film seçmelerinde Emma Watson’u desteklemiştir.

Emma Watson yabancı kadın oyuncular, Fransa doğumlu ünlüler15 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Emma Watson ile ilgili başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER