İvanka Trump Kimdir?

İVANKA TRUMP KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 30 Ekim 1981
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 64 kg.

Hakkında
Ivanka Trump, babası Donalp Trump’ın ABD başkanı olmasıyla ünlenmiş sosyetik güzel ve iş kadınıdır. Babasının şirketi olan The Trump Organization'ın Geliştirme ve Satın Alma Başkan Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Şöhret Öncesi
Pennsylvania Üniversitesi'nde Wharton İşletme Okulu'nu bitirmiştir.

Diğer Ayrıntılar
İlk kez bir dergide yer alması Seventeen'in 1997 sayısındadır. İş yaşamına ilişkin iki kitap yazmıştır. 2009’da Musevi inancını benimsemiş ve Yael adını kullanmaya başlamıştır. Bir iş kadını olarak kendi adında mücevher, ayakkabı ve çanta koleksiyonu çıkartmıştır. Golf, tenis ve kayak yapmak hobileri arasındadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası ABD Başkanı Donald Trump ve annesi Ivana Trump’tır. Anne ve babası İnavka 10 yaşındayken boşanmışlardır. İvanka Trump, babasının son eşi Melania Trump'ın üvey kızıdır. 2009 yılında Jared Kushner ile evlenmiş ve çiftin Arabella isimli bir kızı, Joseph ve Theodore adında iki oğlu vardır.

Onunla İlişkili
2006 yılında Örümcek Adam 3’de Venom rolündeki Topher Grace ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular çıkmıştır. 

İvanka Trump iş insanları, ABD doğumlu ünlüler30 ekim doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. İvanka Trump hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER