Gökhan Alkan Kimdir?

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Aralık 1987
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 30
BURCU: Yay
BOYU VE KİLOSU: 188 cm., 84 kg.

Hakkında
İki sezon Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda ve sonrasında kendisine ait olan tiyatroda yer almıştır. 2012’de Muhteşem Yüzyıl’daki Şah Tahmasp karakteri ile dikkat çekmiştir. Her Şey Yolunda Merkez (2013), Gurbette Aşk (2014), Kocamın Ailesi (2014-2015), Seviyor Sevmiyor (2016) dizilerinde oynamıştır ve son olarak 2017 yaz dizisi Kalp Atışı’nda Ali Asaf karakteri ile ekranlardadır.  2016’da üç filmde birden oynayarak başarılı bir yıl geçiren Gökhan Alkan, Defne’nin Bir Mevsimi, Makas ve Organik Aşk Hikayeleri’nde rol almıştır.

Şöhret Öncesi
Daha ilkokulda müsamerelerde oynamaya başlamıştır. Lise ve üniversite yıllarında tiyatro gruplarında çalışmalar yapmıştır. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama bölümlerinden mezun olmuştur. Sonrasında oyunculuk dersleri almıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bir röportajında iki başucu kitabı olduğunu belirtmiştir: Kuran-ı Kerim ve Nutuk. Sesi çok güzel olan Alkan’ın şarkıcılık hayali de var.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Göçmen bir ailenin oğludur. Kocamın Ailesi dizisinden rol arkadaşı Seray Kaya ile 2015’de bir ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Show TV ekranlarında 2017 yazında gösterime giren Kalp Atışı adlı dizide Öykü Karayel ile başrolü paylaşmaktadır.

Gökhan Alkan yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler8 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Gökhan Alkan hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER