Shawn Mendes Kimdir?

SHAWN MENDES KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Ağustos 1998
DOĞUM YERİ: TorontoKanada
YAŞI:19
BURCU: Aslan
BOYU VE KİLOSU: 188 cm., 83 kg.

Hakkında
Vine ve YouTube üzerinden yayınladığı videolar ile tanınmıştır. Island Record yapım şirketi ile anlaşma imzaladıktan sonra ilk single'ı "Live Of The Party" Haziran 2014'te yayınlamıştır. 2015’de MTV En İyi Yeni Sanatçı ve 2016’da MTV En İyi Erkek Sanatçı ödülüne layık görülmüs ve Eylül 2016’da Illuminate adlı albümünü çıkarmıştır. 

Şöhret Öncesi
Popüler olan YouTube kanalını Ocak 2011'de oluşturmuştur. 2013’de okuduğu lisede, Face of The Future (Geleceğin Yüzü) adlı ödül ile onurlandırılmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2014'te müzik kategorisinde En Popüler Web Yıldızı dalında Teen Choice Ödülünü kazanmıştır. Bir röportajında gelecekte Justin Bieber, Logic ve Ed Sheeran ile birlkte çalışmalar yapmayı istediğini söylemiştir. Çin yemeklerine bayılan Shawn Mendes'in en sevmediği yiyecek ise domates.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Karen ve Manuel Mendes'in oğlu olarak Kanada'da dünyaya gelmiştir. Vine’da oldukça başarılı olan Aaliyah adlı bir kız kardeşi vardır. Popüler olduğu 2014 yılından bu yana pek çok kadınla adı anılmış olsa da kamuoyuna açık bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
2015'te Fifth Harmony adlı kızlardan oluşan müzik grubundan Camila Cabello ile "I Know What You Did Last Summer" adlı şarkısını birlikte seslendirmiştir.

Shawn Mendes yabancı erkek şarkıcılar, Kanada doğumlu ünlüler8 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Shawn Mendes hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER