Kendall Jenner Kimdir?

KENDALL JENNER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 3 Kasım 1995 tarihli
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Akrep
BOYU VE KİLOSU: 178 cm., 59 kg.

Hakkında
Kendall Jenner, Chanel, Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg gibi tanınmış tasarımcıların ürünlerini dünyanın en iyi moda haftasında tanıtan modellerden biridir. İlk olarak Reality TV şovu Keeping Up With TheKardashians’da henüz 11 yaşındayken ekranlarda görünmüş ve dikkatleri çekmiştir.

Şöhret Öncesi
Lisede ponpon kız olan Kendall,14 yaşındayken  Wilhelmina Model Ajansı ile anlaşma imzalamış ve modelliğe adı atmıştır. 2012’de Sherri Hill’in ilkbahar yaz kolesksiyonu için podyumda yürümüştür.

Diğer Ayrıntılar
Seventeen Magazine'in marka elçisi olmuştur. Kız kardeşi Kylie ile birlikte  Kendall & Kylie adında bir giyim markası çıkartmıştır. Bir röportajında günlük hayatında aksesuar kullanmayı sevmediğini belirtmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Kris Jenner ve Bruce Jenner ve kız kardeşi Kylie'nin ile birlikte büyümüştür. Babası Bruce Jenner dünya şampiyonu olan bir atlettir. Sonradan kadın olmuş ve Caitlyn Jenner adını almıştır. Annesi tarafından Rob, Khloe , Kourtney, Kim Kardashian ile kardeştir. Baba tarafından da Brandon ve Brody Jenner ile kardeştir.  2013'te One Direction yıldızı Harry Styles ile sevgili olmuş, ancak çift 2014'de ayrılmıştır. 2017'de rapçi ASAP Rocky ile ilişkisi vardır.

Onunla İlişkili
Taylor Swift, Cara DelevingneKarlie Kloss ve Gigi Hadid ile yakın arkadaştır.

Kendall Jenner modeller, ABD doğumlu ünlüler3 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kendall Jenner hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER