Johnny Orlando Kimdir?

JOHNNY ORLANDO KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 24 Ocak 2003
DOĞUM YERİ: MississaugaKanada
YAŞI: 14
BURCU: Kova
BOYU VE KİLOSU: Büyümeye devam etmektedir…

Hakkında
İlk takipçilerini Austin Mahone ve Justin Bieber gibi sanatçıların şarkılarının coverlarını yaparak kazanan Johnny Orlando, 2016'dan itibaren YouTube üzerinden kendi şarkılarını yayınlamaya başlamış ve "Let Go" şarkısı ile 10 milyondan fazla izlenme almıştır.

Şöhret Öncesi
8 yaşındayken 13 yaşındaki ablası Darian ile video yapmaya başlamıştır. O ve Darian "Summertime", "Replay" ve "Never Give Up" isimli şarkılarına video klipler hazırlamışlardır.

Diğer Ayrıntılar
Kendi vlog kanalı olan Johnny Orlando Vlogs 600.000'den fazla aboneye sahiptir, YouTube kanalında ise 1.8 milyondan fazla abonesi bulunuyor.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Mississauga, Ontario, Kanada'da dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Meredith ve Dale Orlando’dur. Darian ve Madison adlı büyük iki kız kardeşi ve Lauren adlı küçük bir kız kardeşi vardır.

Onunla İlişkili
2016'da "Day & Night" adlı şarkısında Mackenzie Ziegler ile birlikte çalışmıştır.

Johnny Orlando yabancı erkek şarkıcılar, Kanada doğumlu ünlüler, 24 ocak doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Johnny Orlando hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER