Mackenzie Ziegler Kimdir?

MACKENZİE ZİEGLER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Haziran 2004
DOĞUM YERİ: PittsburghPA, ABD
YAŞI: 13
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 154 cm., 46 kg.

Hakkında
Mackenzie Ziegler Lifetime kanalında yayınlanan Dance Moms adlı tv şovu ile ünlenmiş dansçı ve oyuncudur. Şovdaki dansçıların en küçüğüydü. Caz dansları ve akrobasi konusunda iddialıdır. 7 milyondan fazla Instagram takipçisi vardır ve ayrıca musical.ly'de 9 milyonun üzerinde hayranı bulunan bir sosyal medya fenomenidir. 

Şöhret Öncesi
Abby Lee Dance Company’den iki yaşından itibaren dans dersleri almaya başlamıştır. Mackenzie Ziegler, ilk olarak 2011'de Just Like Summer  adlı kısa metrajlı filmde 7 yaşındaki bir dansçı olarak oyunculuk yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2014 yılında Mack Z adlı albümü piyasaya sürerek iTunes pop listesinde en üst sırayı ve bütün albümler listesinde 7. sırada yer almayı başarmıştır. Polo Ralph Lauren firması için modellik yapmıştır. 2016 sonbaharında Tee4Too adlı markayı yaratarak özel tasarım tişörtleri piyasaya sürmüştür.

Aile Hayatı, Sevgilisi
MadisonRyan ve Tyler adında üç kardeşi vardır. Annesi Melissa Gisoni  ve babası Kurt Ziegler'dir. Aile büyükleri İtalyan, Alman Ve Leh kökenlerinden gelmektedir. 2017'de Hayden Summerall ile yakın arkadaş olmuşlardır. Birlikte çekildikleri resimler sosyal medyada sık sık paylaşılmaktadır.

Onunla İlişkili
Mackenzie Ziegler kız kardeşi Madison ya da tanınan adıyla Maddie Ziegler ile birlikte Dance Moms TV şovunun yıldızları oldular.

Mackenzie Ziegler fenomenler, ABD doğumlu ünlüler4 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Mackenzie Ziegler hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER