Can Yaman Kimdir?

CAN YAMAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Kasım 1989
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 28
BURCU: Akrep
BOYU VE KİLOSU: 183 cm., 90 kg.

Hakkında
Can Yaman, oyunculuk dersleri aldıktan sonra 2014 yapımı Gönül İşleri adlı dizideki Bedir karakteri ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2015’de İnadına Aşk’ta Yalın Aras, 2016’da Hangimiz Sevmedik’te Tarık Çam karakterini canlandırmıştır ve 2017’de Dolunay adlı dizide Ferit olarak ekranlarda olmaya devam etmektedir.   

Şöhret öncesi
İstanbul Suadiye’de büyümüştür. İstanbul İtalyan Lisesi’ni birincilikte bitirdikten sonra kazandığı İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni yine derece ile bitirmiştir. Mezun olduktan sonra hukuk bürosu açmıştır ve oyunculuk kariyerine başladıktan sonra biraz sekteye uğrasa da avukatlık mesleğine devam etmektedir.

Diğer Ayrıntılar
Bir röportajında 46 numara olan ayaklarından ve fazla geniş olan omuzlarından şikayetçi olan Can Yaman uygun kıyafet ve ayakkabı bulmakta zorlandığını açıklamıştır. En büyük hayali bir Ferzan Özpetek filminde oynamak. Lise ve üniversitede basketbol oynamıştır, lisanslı basketbolcudur ve üniversiteyi basketbol bursuyla okumuştur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Tek çocuktur. Anne ve babası ayrıdır. Babası ve kedisiyle birlikte yaşamaktadır. Amcası Beşiktaş’ta da forma giymiş olan eski futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman’dır. İnadına Aşk dizisinde iki sevgiliyi oynayan Can Yaman ve Açelya Topaloğlu’nun gerçekte de ilişkileri olmuştur. 2017’de Can Yaman’ın oyuncu Bestemsu Özdemir ile ilişkisi olduğuna dair haberler bazı basın kaynaklarında yer almıştır.

Onunla İlişkili
Star TV’de yayınlanan Dolunay adlı dizide Özge Gürel ile başrolü paylaşmaktadır.

Can Yaman yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler8 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Can Yaman hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER