Kate Beckinsale Kimdir?

KATE BECKİNSALE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Temmuz 1973
DOĞUM YERİ: Londraİngiltere
YAŞI: 43 yaşında
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 170 cm., 54 kg.

Hakkında
Kate Beckinsale, Pearl Harbor filminde Ben Affleck ile başrolleri paylaşan İngiliz aktristir. Ayrıca Van Helsing ve Tesadüf (Serendipity)'de başrol oynamış ve Karanlıklar Ülkesi (Underworld) film serisinde Selene'yi canlandırmıştır.

Şöhret Öncesi
15 yaşındayken anoreksi ile mücadele etmeye başlamış ve bunu yenebilmek için dört yıl tedavi almıştır.

Diğer Ayrıntılar
Oxford Üniversitesi'ne devam ederken ilk filmini yapmıştır. Esquire Dergisi tarafından 2009’da yaşayan en seksi kadın seçilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası oyuncu olan Judy Loe ve Richard Beckinsale'dir. Kate 5 yaşındayken kalp krizi sonrasında babasını yitirmiştir. Annesinin ikinci evliliğinden dört erkek ve bir kız kardeşi vardır. 1999'da aktör Michael Sheen ile birliktelik yaşamış ve bu ilişkiden Lily adında bir kızı olmuştur. 2004'te Len Wiseman ile evlenmiş ve çift 2015'te ayrılmıştı. 2017’den itibaren kendisinden 22 yaş küçük olan aktör Matt Rife ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Shakespeare romanından uyarlanmış, romantik komedi türündeki Much Ado About Nothing ya da Türkçe adıyla Kuru Gürültü filminde Denzel Washington’la başrol oynamıştır. 

Kate Beckinsale yabancı kadın oyuncular, İngiltere doğumlu ünlüler26 temmuz doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kate Beckinsale hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER