MattyBRaps Kimdir?

MATTYBRAPS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 6 Ocak 2003
DOĞUM YERİ: Atlanta, GA, ABD
YAŞI: 14
BURCU: Oğlak
BOYU VE KİLOSU: 170 cm, 60 kg.

Hakkında
Müzik kariyerine 2010 yılında başlayan MattyBRaps, popüler şarkıların remixlerini ya da coverlarını yaptığı ve yayınladığı YuoTube kanalı ile tanınmıştır. 10 milyona yaklaşan abonesi ve milyarlarca izlenme ile kendi adını taşıyan Youtube kanalı ile ünlü bir rapçi olmuştur.  Kendisine ait olan kayıt ve yayın şirketi bulunmaktadır.  

Şöhret öncesi
Gerçek adı Matthew David Morris olan MattyB, çok genç yaşta müziğe ilgi duymaya başlamış ve 2010’da henüz 7 yaşındayken ilk remixini Kylie Minogue’un I Belive In You adlı şarkısına yapmıştır.
Diğer Ayrıntılar
Bruno Mars ve Justin Bieber ile şarkı söylemeyi istemektedir. Michael Jackson’a büyük hayranlık beslemektedir. 2013 yılında Billboard Dergisi’nin 21 yaş altı zirvedeki 21 ünlü listesinde Katy Perry ve Ashton Kutcher gibi isimlerle birlikte yer almıştır. Düzenli bir şekilde basketbol oynamaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Beş kardeştir. Kendisinden büyük 3 abisi ve bir küçük kız kardeşi vardır. Zamanını genellikle kalabalık ailesi ya da arkadaşları ile birlikte geçirir. JoJo Siwa ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
ABD’de ulusal kanallarda bazı reklam filmlerinde oynamıştır ve Dwayne Johnson’un TV şovunda henüz 8 yaşındayken boy göstermiştir.  

MattyBRaps yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler6 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. MattyBRaps hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER