Kylie Jenner Kimdir?

KYLİE JENNER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 10 Ağustos 1997
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 20
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 168 cm, 63 kg.

Hakkında
Kylie Jenner, eğlence kanalı E!’de yayınlanan aile reality şovu Keeping Up With Kardashians ile ünlenmiş TV kişiliği ve modeldir. Seventeen Dergisi’nin marka elçisi olarak çalışmalarda bulunmuştur.

Şöhret Öncesi
Jenner ve Kardashian kardeşlerin en küçüğüdür. Sierra Canyon School'un ponpon kızlarından biriydi ve ilk modellik işini Crush Your Style adlı bir giyim firması için yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
E! eğlence kanalı 2017’de, Kylie'nin mesleki ve kişisel hayatını ekranlara taşıyacak olan "Life of Kylie" adlı yeni bir şov dizisini duyurmuştur. Ok ve Teen Vogue Dergilerinde fotoğrafları yer almıştır. Ablası Kendall Jenner ile “Kendall&Kylie” adlı giyim koleksiyonları bulunmaktadır. 18. yaş gününde Calabasas’da 2.7 milyon dolara satın aldığı 5 yatak odalı malikanede yaşamını sürdürmektedir. Birisi gibi olmak isterse bu kişinin Nicki Minajolacağını söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Kylie Jenner’in babası eski olimpik sporcu Bruce Jenner ve annesi Kris Jenner’dir. Babası cinsiyet değişikliği yapmıştır ve Caitlyn Jenner olarak yaşamını sürdürmektedir. Kendall Jenner, KhloeKourteney ve Kim Kardashian kız kardeşleridir. Brandon JennerBrody Jenner ve Rob Kardashian adında 3 erkek kardeşi vardır. Eski sevgilisi Rapçi Tyga ile 2014’den başlayan, inişli çıkışlı bir ilişkisi olmuş ve Mart 2017’de ilişki sonlanmıştır. Nisan 2017’de Travis Scott ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
2014’de Jaden Smith'in "Blue Ocean" şarkısının videosunda oynamıştır. Ayrıca Drake ve Tyga’nın müzik videolarında da yer almıştır.

Kylie Jenner fenomenler, ABD doğumlu ünlüler10 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kylie Jenner hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER