Kim Kardashian Kimdir?

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 21 Ekim 1980
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 159 cm, 55 kg.

Hakkında
Kim Kardashian, 2007’de başlayan ve halen devam eden Keeping Up with the Kardashians adlı TV şovu ile ünlenmiştir. Aynı programda KhloeKourtneyKylie ve Kendall adındaki kız kardeşleri, erkek kardeşi Rob ve annesi Kris ile birlikte yer almaktadır. Aynı zamanda kendi giyim markası ve akıllı telefon uygulamaları olan bir girimcidir.  

Şöhret Öncesi
1998’de Los Angeles Marymount Lisesi’nden mezundur. Paris Hiloton ile aynı anaokulunda okumuştur.

Diğer Ayrıntılar
Ocak 2009'da CBS kanalının popüler dizilerinden How I Met Your Mother ‘ın Ocak 2009’da yayınlanmış bölümünde küçük bir rolde oynamıştır. Büyük poposu ile ünlenmiştir. En sevdiği oyuncu Elizabeth Taylor’dur. 2010’da kürk giydiği için PETA tarafından en kötü giyinen kadın seçilmiştir. Shoedazzle.com adlı çevrimiçi ayakkabı firmasının sahibidir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Robert Kardashian, ünlü cinayet davasında OJ Simpson'u temsil eden ünlü bir avukattır. 2000’de evlendiği Damon Thomas'tan 2004'te ve 2011’de aynı yıl evlendiği NBA oyuncusu Kris Humphries'den boşanmıştır. Sevgilisi Kayne West ile 2012’de çıkmaya başlamıştır. 2013’de kızları North West ve 2015’de oğulları Saint West dünyaya gelmiştir. 21 Ekim 2013’de Kim’in 33. yaş gününde nişanlanmışlar ve 2014’de evlenmişlerdir.

Onunla İlişkili
Üvey babası olimpik sporcu Bruce Jenner daha sonra cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını almıştır.

Kim Kardashian fenomenlerABD doğumlu ünlüler21 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kim Kardashian hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER