Nash Grier Kimdir?

NASH GRİER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 28 Aralık 1997
DOĞUM YERİ: GreensboroNC, ABD
YAŞI: 20
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 75 kg.

Hakkında
Nash Grier, YouTube ve Vine'da yayınladığı komedi skeç videoları ile ünlenmiş internet fenomenidir. Vine’da 12 milyondan fazla takipçiye ve YouTube’da 5 milyon abone sayısına ulaşmıştır. 2015 yapımı The Outfield adlı filmde en yakın arkadaşı Cameron Dallas ile birlikte rol almıştır.

Şöhret Öncesi
YouTube kanalını Kasım 2013’te açmış ve kısa bir süre sonra haftada 100.000 yeni takipçi kazanmaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Sık sık #Notaracist hashtagini kullanır. Time Dergisi 2015'te onu internetteki en etkili 30 kişiden biri olarak tanımlamıştır. Vine’da LGBT’ler hakkında küçümseyici ifadeler kullandığı için basında eleştirilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Nash Grier'in küçük kardeşi Hayes’de bir internet fenomenidir ve ağabeyi Will, University of Florida ve West Virginia'da futbol oynamaktadır. Skylynn adlı kız kardeşi, videolarında sık sık yer almaktadır. Ailesi Chad ve Elizabeth Grier'dır. Sevgilisi Taylor Giavasis ile Nisan 2016’da çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Vine'deki en popüler isimlerden Carter ReynoldsJack GilinskyJerome Jarre ve Robby Ayala ile ortak çalışmaları olmuştur.

Nash Grier fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 28 aralık doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Nash Grier hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER