Caitlyn Jenner Kimdir?

CAİTLYN JENNER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 28 Ekim 1949
DOĞUM YERİ: Mount KiscoNY, ABD
YAŞI: 68
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 88 kg

Hakkında
Caitlyn Jenner, eski adıyla Bruce Jenner, 1976’da Montreal'de yapılan Yaz Olimpiyatları'nda dekatlonda Olimpiyat altın madalyası kazanmıştır. Tüm zamanların en başarılı reality TV şovlarından biri olan Keeping Up With Kardashian ile yeniden ünlenmiştir. 2015 yılında Diane Sawyer ile yaptığı röportajda cinsiyet değiştirdiğini kamuoyu ile paylaşmıştır.

Şöhret Öncesi
İyi bir futbolcu iken dizinden sakatlandığı için futbolu bırakarak dekatlon sporu ile ilgilenmeye başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
1981'den 1982'ye kadar polisiye dizisi CHiPs’de polis memuru Steve McLeish'i canlandırmıştır. 2015’de Arthur Ashe Cesaret Ödülü’nü almaya layık görülmüştür. ABD’de seçimlerinde Cumhuriyetçi partiyi ve dolayısyla Donald Trump’ı desteklemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Linda Thompson ile evliliğinden Brody ve Brandon adında iki oğlu vardır. 1991’de evlendiği Kris Jenner ile Kylie ve Kendall adında iki kızı bulunmaktadır. 2015 yılının başlarında Kris Jenner’den boşanmıştır. Caitlyn Jenner, ilk evliliğini Chrystie Crownover ile yapmış ve bu evliliğinden de Burt adında bir oğlu ve Casey adında bir kızı bulunmaktadır.  

Onunla İlişkili
Medya starları olan KhloeKourtney ve Kim Kardashian kendisinin üvey kızlarıdır.

Caitlyn Jenner fenomenler, ABD doğumlu ünlüler28 ekim doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Caitlyn Jenner hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER