Jake Paul Kimdir?

JAKE PAUL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 17 Ocak 1997
DOĞUM YERİ: ClevelandOH, ABD
YAŞI: 20
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 87 kg.

Hakkında
Jake Paul, kendi adını taşıyan YouTube kanalı ile 8 milyondan fazla takipçisi olan bir YouTuber’dir. Kanalında komik skeçler, vloglar ve şarkılar yayınlamaktadır. Ayrıca bir aktör olarak Disney Channel'da yayınlanan komedi dizisi Bizaardvark'taki Dirk, Dance Camp (Dans Kampı) filminde Lance ve Mono adlı filmde Dugan karakterinde oynamıştır. 

Şöhret Öncesi
Güreş ile ilgilenmiş ve yarışmalara katılan başarılı bir güreşçi olmuştur. Paul aynı zamanda Deniz komandosu olarak eğitim almıştır. İlk 6 saniyelik Vine video uygulamasının ardından sadece 5 ayda 1 milyon takipçiye ulaşmıştır. Uygulamanın kapandığı zamana kadar 5 milyondan fazla takipçisi olmuştur. Vineographer kategorisinde Shorty Ödülüne aday olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
Br röportajında arabalara ilgisi olduğunu ve araba koleksiyonu yapmayı istediğini belirtmiştir. Tişört ve telefon kılıflarından oluşan kendisine ait bir markası bulunmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Jake, Cleveland Ohio'da Westlake Lisesi'ni bitirmiştir. Ebeveynleri Greg Paul ve Pam Stepnick'tir. 2 erkek kardeşinden Logan Paul bir sosyal medya fenomenidir. 2016’da manken Alissa Violet ile sevgili olmuş ve 2017’de çift ayrılmıştır. Jake Paul, Haziran 2017’de medya starı Erika Costel ile evlenmiştir. Temmuz 2017’de boşandıklarına dair bir video yayınlasalar da bunu rating amaçlı yaptıklarını açıklamışlardır.

Onunla İlişkili
Disney Kanalında 2 sezondur yayınlanan durum komedisi Bizaardvark'da Madison Hu ve Olivia Rodrigo ile birlikte rol almıştır.

Jake Paul YouTuberlaryabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 17 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jake Paul hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER