Nicki Minaj Kimdir?

NİCKİ MİNAJ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Aralık 1982
DOĞUM YERİ: Saint JamesTrinidad ve Tobago
YAŞI: 35
BURCU: Yay
BOYU VE KİLOSU: 157 cm., 62 kg.

Hakkında
Nicki Minaj 2010 yılında çıkardığı ilk albümü Pink Friday ile  4 platin sertifika alan hip hop şarkıcısıdır. Abümündeki yedi single'ı Billboard Hot 100'e aynı anda girmeyi başarmıştır ki bu başarıya ulaşan ilk kadın şarkıcı olmuştur. İkinci albümü Pink Friday: Roman Reloaded 2012’de çıkmıştır. BET En İyi Kadın Hip Hop Sanatçısı Ödülü'nü dört yıl üst üste kazanan ilk rapçidir.

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Onika Tanja Maraj olan Nicki Minaj çocukluğunda oyuncu olmak istiyordu fakat bu konudaki gayretleri işe yaramamış ve oyunculuk kariyerinin başarısız olmasından sonra bir süre garsonluk yapmıştır. Restoranda müşterilere kaba davranışları nedeniyle işten atılmış ve  ofis elemanı olarak Wall Street’te çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Mariah CareyKeith Urban ve Randy Jackson ile birlikte Amerikan Idol'ün onikinci sezonunda jüri olmuştur. Jüriliği sırasında Mariah Carey ile ciddi tartışmalar yaşamıştır. 2012'de Ice Age: Continental Drift filminde Steffie karakterini seslendirmiş ve 2014'te romantik komedi The Other Woman (Öteki Kadın) adlı filmde rol almıştır. Sol kolunda Çin harfleriyle tanrı her zaman seninle yazılı bir dövmesi vardır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Micayah, Brandon ve Jelani adında üç erkek kardeşi ve Ming adında bir kız kardeşi vardır. Babası rehabilite olmadan önce madde bağımlısıydı ve Nicki bu sebeple 5 yaşına kadar anneannesi tarafından yetiştirilmiştir. Yapımcı Safaree Samuels'le olan 14 yıllık ilişkisi 2014'te sona ermiştir. Daha sonra rapçi Meek Mill ile sevgili olmuş ve yaklaşık bir yıllık bir ilişkinin ardından çift ayrılmıştır.

Onunla İlişkili
Britney Spears ile birlikte "Till The World Ends" şarkısında düet yapmışlardır.

Nicki Minaj yabancı kadın şarkıcılar, Trinidad doğumlu ünlüler8 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Nicki Minaj hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER