Jennifer Aniston Kimdir?

JENNİFER ANİSTON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 11 Şubat 1969
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 48
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 164 cm., 53 kg.

Hakkında
Jennifer Aniston, 1994'ten 2004'e devam eden Friends adlı dizideki Rachel Green rolü ile Emmy, Altın Küre ve Sinema Oyuncuları Birliği (SAG) Ödüllerini kazanmış başarılı bir oyuncudur. 2002 yapımı Good Girl filmindeki performansıyla Bağımsız Ruh Ödülü için aday gösterilmiştir. Ayrıca Cake, Bruce Almighty (Aman Tanrım), Horrible Bosses (Patrondan Kurtulma Sanatı), Office Space (Ofis Çılgınlığı) ve We're Millers (Bu Nasıl Aile) gibi filmlerde rol almıştır.

Şöhret Öncesi
Oyunculuk kariyerini desteklemek amacıyla  tele pazarlama ve garsonluk gibi işlerde çalışmıştır. Ünlü olmadan önce 1990 televizyon dizisi Molloy ve 1993 korku filmi Leprechaun'da oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
1996’da Tom Petty and The Heartbreakers grubunun Walls adlı şarkısınının klibinde oynamıştır. Babası Yunanistanlı’dır ve çocukluğunda 1 yıl Yunanistan’da yaşamıştır. Dolly ve Norman adında 2 köpeği vardır. Sınır Tanımayan Doktorlar’a 500.000 USD bağış yapan bir hayırseverdir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
1998’de çıkmaya başladığı sevgilisi Brad Pitt ile 2000 yılında evlenmiş ve 2005’de ayrılmıştır. 2011'de Justin Theroux ile çıkmaya başlamış ve Ağustos 2015'te evlenmiştir. Çift, Los Angeles’da 22 milyon dolar değerinde bir evde yaşamaktadır.

Onunla İlişkili
Friends dizisinde rol arkadaşı David Schwimmer'la birlikte yıldızı parlamıştır.

Jennifer Aniston yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler11 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jennifer Aniston hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER