Beyonce Knowles Kimdir?

BEYONCE KNOWLES KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Eylül 1981
DOĞUM YERİ: HoustonTX, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 169 cm., 62 kg.

Hakkında
Beyonce Knowles, 1990’ların sonunda popüler olan R&B kız grubu Destiny's Child'ın eski üyesidir. Sonradan solo şarkıcı olarak ününe ün katmıştır. "Single Ladies", "Drunk in Love" ve "Crazy In Love" gibi şarkılar için toplamda 22 Grammy Ödülü kazanmıştır.

Şöhret Öncesi
İlk gittiği konser 5 yaşındayken gittiği Michael Jackson konseridir. John Lennon'ın "Imagine" adlı şarkısını yorumlayarak okulundaki yetenek yarışmasını kazanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Dream Girls filminde Eddie Murphy ve Jennifer Hudson gibi başarılı oyuncuların yanı sıra yer alarak oyunculuk yapmıştır. Popüler Instagram hesabında 100 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. L’Oreal, Pepsi, Samsung, Mac Donald’s ve H&M gibi firmaların reklamlarında oynamıştır. 2015’de Forbes Dergisi tarafından eğlence dünyasındaki en güçlü kadın seçilmiştir. Master P adında bir kedisi vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Sevgilisi rap yıldızı Jay-Z ile 2002’de çıkmaya başlamış ve 4 Nisan 2008'de Jay-Z ile evlenmiştir. 2012'de Blue Ivy adında bir kızı ve ardından Haziran 2017'de Rumi (kız) ve Sir (erkek) adlı ikiz çocukları olmuştur. Solange adında bir kız kardeşi ve Nixon adında bir erkek kardeşi vardır.  

Onunla İlişkili
2002'de Jay Z'nin ABD Billboard HOT 100’de üst sıraları zorlayan "03 Bonnie & Clyde" şarkısında birlikte düet yapmışlardır.

Beyonce Knowles yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler4 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Beyonce Knowles hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER