Baby Ariel Kimdir?

BABY ARİEL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 22 Kasım 2000
DOĞUM YERİ: Florida, ABD
YAŞI: 17
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 158 cm., 56 kg.

Hakkında
Baby Ariel, musical.ly uygulamasında 20 milyondan fazla takipçiye ulaşan popüler bir video-müzik fenomenidir. Instagram, YouTube ve YouNow'da da çok sayıda kişinin takip ettiği hesapları mevcuttur. Loren BeechBrennen TaylorMario SelmanWeston Koury, Zach Clayton ve Nick Bean ile birlikte Our Journey adlı youtube kanalından ortak videolar paylaşmaktadır. 

Şöhret Öncesi
Onun sosyal medya fenomeni olma hikayesi 2015 yılında musical.ly programını indirmesiyle başlamıştır. Can sıkıntısından indirdiği uygulamada açtığı hesap kısa sürede yüksek takipçi sayısına ulaşmıştır.

Diğer Ayrıntılar
YouTube'da 2.3 milyonun üzerinde abonesi ve Instagram'da 7 milyondan fazla takipçisi vardır. 2016 yılında tanınmış yetenek ajansı CAA ile sözleşme imzalamıştır. 2017 yılının başında Arielmoji adında bir emoji uygulamasını çıkarttı. Bu uygulamada Ariel’in yüzü ile farklı emojiler yapılabiliyor.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Gerçek adı Ariel Martin’dir. Güney Florida'da dünyaya gelmiştir. Küçük kardeşi King Jacob da musical.ly’de popülerdir. Annesi Amerikalı ve babası Panamalıdır. Annesi musical.ly uygulamasında mom adlı bir hesabı bulunmaktadır. Baby Ariel, 2016'nın sonunda bir başka internet fenomeni olan Blake Gray ile sevgili olmuş ve çift 8 aylık ilişkinin ardından Temmuz 2017’de ayrılmıştır.

Onunla İlişkili
2015 yılından beri yakın arkadaşı TheyLoveArii ile musical.ly uygulamasında beraber videolar yapmaktadır.

Baby Ariel fenomenler, ABD doğumlu ünlüler22 kasım doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Baby Arrel hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER