Barış Arduç Kimdir?

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Ekim 1987
DOĞUM YERİ: Scherzingen, İsviçre
YAŞI: 30
BURCU: Terazi
BOYU VE KİLOSU: 188 cm., 82 kg.

Hakkında
Barış Arduç, tiyatrocu Ayla Algan ile tanışması sonrasında oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Sadri Alışık Tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra 2011 yılında televizyon dünyasına adım atmıştır. Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev almıştır. Şöhreti ise Benim İçin Üzülme adlı dizideki xx karakteri ile yakalamayı başarmıştır. 2015 yapımı Kiralık Aşk dizisi ile oyunculuk kariyerindeki başarısını sürdürmüştür. 2014’de Deliha adlı filmde de başarılı bir performans sergilemiştir.

Şöhret Öncesi
8 yaşına kadar İsviçre’de yaşamış ve sonrasında ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelmiştir. ilkokulu Gölcük’te okumuştur. 1999 depremi sonrası ailesiyle önce Bolu’ya ve sonrasında İstanbul’a yerleşmiş, liseyi İstanbul’da okumuştur. Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazanmış fakat birinci yıl sonunda okulu bırakmıştır. Gençlik yıllarında Şile’de denizde cankurtaran olarak çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2016’da Kansersiz Yaşam Derneği’nin iyi niyet elçisi olmuştur. Yüzme, dalış, basketbol, futbol ve hentbol sporlarıyla uğraşmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ordulu babanın ve Artvinli annenin 2. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük bir abisi ve küçük bir erkek kardeşi vardır. Barış Arduç’un kamuoyuna yansıyan tek sevgilisi Guspe Özay olmuştur. 2014’de Deliha filminin setinde başlayan Barış Arduç - Guspe Özay ile ilişkisi 2017 itibariyle devam etmektedir.

Onunla İlişkili
2 sezon devam eden Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile yakaladıkları uyum ile geniş bir kitlenin sevgisini kazanmışlardır.

Barış Arduç yerli erkek oyuncular, İsviçre doğumlu ünlüler9 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Barış Arduç hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER