Melania Trump Kimdir?

MELANİA TRUMP KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Nisan 1970
DOĞUM YERi: Sevnica, Slovenya
YAŞI: 47
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 62 kg.

Hakkında
Melania Trump, Vogue'nun kapağında yer alan ve 2000 SI mayo sayısında da yer alan eski modeldir. Kocası Donald Trump'in 2017'de göreve başlamasıyla Amerika Birleşik Devletleri’nin Firsy lady’si olmuştur.

Şöhret Öncesi
Slovenya'daki Ljubljana Üniversitesi'ne girerek mimarlık eğitimi almıştır. 2001’de ABD’de oturum ve 2006’da vatandaşlık hakkı elde etmiştir.

Diğer Ayrıntılar
1996 yılında bir Fransız Dergisinin kapağında çıplak poz vermiş ve böylelikle ABD’nin çıplak poz vermiş olan ilk First Lady’si olmuştur. 2008'de GQ dergisinin kapağında yer almıştır. Charles & Colvard, Panasonic, ve Remington gibi firmaların reklamlarında boy göstermiştir. 2003 yılında Miss USA jürisi olmuştur.

Aile Hayatı
Annesi Sloven ve babası Avusturya’lıdır. ABD başkanı Doland Trump ile ilişkisi 1998’de başlamıştır. 1999’da kamuoyu ile paylaşılan ilişki 2005 yılında evliliğe dönüşmüştür. Bir yıl sonra çiftin Barron adlı oğulları dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
Donald Trump’ın eski eşi İvana Trump’tan olma Donald Jr.Ericİvanka Trump ve diğer eski eşi Marla Maples’den olma Tiffany Trump adındaki dört çocuğun üvey annesi olmuştur. 

Melania Trump politikacı eşleri, Slovenya doğumlu ünlüler26 nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Melania Trump hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER