Paris Jackson Kimdir?

PARİS JACKSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 3 Nisan 1998
DOĞUM YERİ: Beverly HillsCA, ABD
YAŞI: 19
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 56 kg.

Hakkında
Popun Kralı Michael Jackson’ın tek kızıdır. 2010 Grammy Ödülleri'nde Michael Jackson’a verilen, ölümünden sonra ömür boyu başarı ödülünü babası adına almıştır. Paris Jackson manken ve oyuncudur.

Şöhret Öncesi
11 yaşındayken babasını kaybetmiştir. Lisede okurken gerçekleştirdiği intihar girişimi sonrasında terapi de alabileceği yatılı bir okulda öğrenimine devam etmiştir. İhtihar girişiminde okul arkadaşlarından gördüğü zorbalığın etkili olduğu bilinmektedir.

Diğer Ayrıntılar
İlk kez babasının cenaze töreninde erkanlarda yer almıştır. Törende babasının büyük bir insan olduğunu ve kendisine bu sebeple teşekkür ettiğini açıklamıştır. Vücudunda 20’den fazla dövmesi bulunmaktadır. Basına yaptığı bir açıklamada babasının öldürüldüğünü iddia etmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Prince and Blanket Jackson adında iki erkek kardeşi vardır. 2015'te futbolcu Chester Castellaw ve 2016-2017’de baterist Michael Snoddy ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Paris Jackson, siber zorbalığın kurbanı olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunmak üzere Oprah Winfrey'in TV programı Next Chapter’da yer almıştır.

Paris Jackson yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler3 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Paris Jackson hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER