Kate Hudson Kimdir?

KATE HUDSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 19 Nisan 1979
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 38
BURCU: Koç
BOYU VE KİLOSU: 168 cm., 55 kg.

Hakkında
Kate Hudson, 2000 yılında Şöhrete İlk Adım (Almost Famous) adlı pek çok ödül kazanan filmde Penny Lane karakterini canlandırarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir (How To Lose A Guy In 10 Days) ile  Sen, Ben ve Dupree (You, Me and Dupree) filmlerinde baş rol oynamıştır.

Şöhret Öncesi
Kaliforniya’da liseyi bitirdikten sonra New York Üniversitesi’ne girmiştir fakat bir süre sonra oyunculuk kariyeri için üniversiteyi bırakmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Glee TV dizisinde Cassandra July karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Fool's Gold and Gelinlerin Savaşı (Bride Wars) filmlerinde Anna Hathaway ve Chris Pratt gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. En sevdiği şarkının Radiohead tarafından seslendirilen All I Need olduğunu söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Erkek kardeşi, Rules Of Engagement adlı komedi dizisi oyuncusu Oliver Hudson ve annesi Goldie Hawn'dır. 2000 yılında müzisyen Chris Robinson ile evlenmiştir. Çiftin 2004 yılında Ryder adında bir oğlu olmuş ve 2007'de boşanmıştır. 2010-2014 arasında ise Muse grubunun solisti Matthew Bellamy ile ilişki yaşamış ve çiftin bu lişkiden Bingham adlı bir oğlu olmuştur. Ayrıca eski sevgililerinden biri Nick Jonas’tır. 2016’da Brat Pitt ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular basında yer almıştır. 2017’den itibaren Danny Fujikawa adlı müzisyenle birliktedir.

Onunla İlişkili
Rob Marshall'ın yönettiği 2009 yapımı Dokuz (Nine) adlı müzikal filmde dans konusundaki üstün becerilerini sergilemiştir.

Kate Hudson yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler19 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kate Hudson hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER