İrina Shayk Kimdir?

İRİNA SHAYK KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 6 Ocak 1986
DOĞUM YERİ: Yemanzhelinsk, Rusya
YAŞI: 31
BURCU: Oğlak
BOYU VE KİLOSU: 178 cm., 55 kg.

Hakkında
İrina Shayk, Annabelle ve Paris Capital gibi uluslararası dergilerde de yer alan ve 2011’de Sports Illustrated dergisinin kapak modeli olma başarısını gösteren modeldir.

Şöhret Öncesinde
Pazarlama, müzik ve güzellik uzmanlığı üzerine eğitim almıştır. Ünlenmeden önceki en önemli başarısı 2004 Miss Chelyabinsk yarışmasını kazanmasıdır.

Diğer Ayrıntılar
Russia Next Top Model yarışmasında juri üyeliği yapmıştır. Boş zamanlarında labrador cinsi Cesare adlı köpeği ile vakit geçirmekten hoşlanmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Gerçek adı Irina Valeryevna Shaykhlislamova’dır. Kömür madeni işçisi Tatar bir babanın ve Rus bir annenin kızıdır. Armani Exchange kampanyasında modellik yaparken tanıştığı futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile 2010'da sevgili olmuş ve ilişkileri beş yıl sürmüştür. Sonrasında 2015'te aktör Bradley Cooper ile çıkmaya başlamıştır. İkilinin Nisan 2017'de bir kız bebeği olmuştur.

Onunla İlişkili
Kanye West'in "Power" adlı şarkısının video klibinde rol almıştır.

İrina Shayk modeller, Rusya doğumlu ünlüler6 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. İrina Shayk hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER