Maddie Ziegler Kimdir?

MADDİE ZİEGLER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 30 Eylül 2002
DOĞUM YERİ: PittsburghPA, ABD
YAŞI: 15
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 161 cm., 46 kg.

Hakkında
Maddie Ziegler, Lifetime kanalının reality programı Dance Moms'un en iyi dansçısı olarak tanınmıştır. En güçlü olduğu dans stilleri step ve lirik danstır. Avusturalya’lı şarkıcı Sia’nın, Chandelier and Elastic Heart adlı şarkılarının müzik videolarında dans etmiştir.

Şöhret Öncesi
Dansa 2 yaşında başlamıştır. 7 yaşındayken Paula Abdul’un şov programı Live To Dance’ta performans göstermiş fakat Maddie Ziegler’in olduğu çekimler şovun yayından kalması nedeniyle gösterilmemiştir.

Diğer Ayrıntılar
Broadway'de dansçı ya da koreograf olarak performans yapmak istemektedir. Uzun yıllar günde 9 saate varan dans egzersizleri yapmıştır. Hala her gün dans egzersizlerine devam etmektedir. En sevdiği hayvan yunus en sevdiği renkler neon mavisi, pembe ve mordur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Mackenzie adında küçük bir kız kardeşi ve  Ryan ve Tyler adında iki erkek kardeşi vardır. Annesi Melissa Gisoni, babası Kurt Ziegler'dir. Instagram fenomeni Jack Kelly ile ilişkisi olan Maddie, sevgilisiyle 2017 yılının Nisan ayında Disneyland'a gitmiştir. Daha önce adı şarkıcı Jacob Sartorius ile de anılmıştır.

Onunla İlişkili
Lifetime’ın Dance Moms programında Brooke Hyland ile performans yapmış ve yarışmıştır.

Maddie Ziegler fenomenler, ABD doğumlu ünlüler30 eylül doğumlu ünlüler ve terazi burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Maddie Ziegler hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER