Sienna Miller Kimdir?

SİENNA MİLLER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 28 Aralık 1981
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 54 kg.

Hakkında
Sienna Miller oyuncu ve modeldir. Factory Girl (Edie), Stardust (Yıldız Tozu), American Sniper (Keskin Nişancı) , Layer Cake (Bir Dilim Suç) , Foxcatcher Takımı ve GI Joe: Kobra’nın Yükselişi oynadığı filmler arasındadır.

Şöhret Öncesi
New York'taki Lee Strasberg Tiyatro ve Sinema Enstitüsü mezunudur. Oyunculuktan önce Coca-Cola ve İtalyan Vogue Dergisi için modellik yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Alfie adlı filmde Jude Law'la birlikte oynamıştır. En beğendiği oyuncular Jeff Bridges, Marilyn Monroe ve Cate Blanchett’tir. 2015 Cannes Film Festivali’nde jüri üyeliği yapmıştır. 2007’de Glamour Dergisi Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü’nü kazanmıştır. Sienna Miller sosyal medya kullanmamaktadır. Hayranları tarafından yönetilen hesaplar mevcuttur. Türkiye’deki Network Giyim 2011-12 kış koleksiyonu için modellik yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2001’de South Kensington (Aşk Oteli) adlı filmde tanıştığı rol arkadaşı Orlando Bloom ile  kısa süreli sevgili olmuştur. Jude Law ile 2003 yılından 2006 yılına ve daha sonra 2009'dan 2011'e kadar ilişki yaşamıştır. 2011'de Tom Sturridge ile çıkmaya başlamış, aynı yıl nişanlanmış ve 2012'de bu ilişkiden bir kızı olmuştur. Çift 2015 yılında ayrılmıştır. 2017’de Brat Pitt ile sevgili oldukları yönünde basında haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi'nde Joseph Gordon-Levitt ile birlikte rol almıştır.

Sienna Miller yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler28 aralık doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Sienna Miller hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER