Josh Hutcherson Kimdir?

JOSH HUTCHERSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Ekim 1992
DOĞUM YERİ: Union, KY, ABD
YAŞI: 24
BURCU: Terazi
BOYU VE KİLOSU: 170 cm., 68 kg.

Hakkında
Açlık Oyunları'nda Peeta Mellark rolüyle 2012’de MTV En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan aktör Josh Hutcherson, ayrıca Zathura, Little Manhattan (Küçük Manhattan), RV (Çılgın Karavan) ve Terabithia Bridge (Terabithia Köprüsü)’nde rol almıştır.

Şöhret Öncesi
Oyunculuk kariyerine henüz dokuz yaşındayken başlamıştır. 10 yaşında 2002 yayınlanan yılında House Blend adlı komedi filminde oynamıştır. TV dizisi ER (Acil Servis)’de bölüm oyunculuğu yapmıştır. Dört kez Young Artist Award’a (Genç Sanatçı Ödülü) aday olmuş ve ikisini kazanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bir hayvan barınağından pit bull teriyer cinsi bir köpeği sahiplenmiştir. Dövme yaptırmayı çok seven ve çok sayıda dövmesi olan Josh, vücudunun her yerini dövmeler ile kaplamak istediğini söylemiştir. En sevdiği süper kahramanın Batman’dir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Gerçek adı Joshua Ryan Hutcherson olan ünlü oyuncu annesi Michelle, babası Chris ve erkek kardeşi Connor ile birlikte büyümüştür. Journey 2: The Mysterious Island'da (Gizemli Adaya Yolculuk) baş rolü paylaştığı Vanessa Hudgens'le 2011'de sevgili olmuştur. 2012’de Ariana Grande ile altı ay süren bir ilişki yaşamıştır. 2013’den bu yana İspanyol oyuncu Claudia Traisac ile birliktedir.

Onunla İlişkili
Fantastik bilim kurgu filmi Zathura’da Kristen Stewart ile başrolü paylaşmıştır. 

Josh Hutcherson yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler12 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Josh Hutcherson hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER