Yusuf Çim Kimdir?

YUSUF ÇİM KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Eylül 1991
DOĞUM YERİ: Fatih, İstanbul, Türkiye
YAŞI: 26
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 80 kg.

Hakkında
Yusuf Çim 2013’de Olsun Bi Kere adlı şarkının 5 ayrı versiyonundan oluşan albümü ile tanınmış şarkıcıdır. 2014’de Show TV ekranlarında gösterilen Ezra dizisinde Mustafa karakterini canlandırmış ve dikkatleri çekmiş oyuncudur. 2015’de Çilek Kokusu, 2016’da Hanım Köylü ve 2017’de İçimdeki Fırtına adlı dizilerde oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Oyunculuk öncesinde başarılı bir manken olarak da ünlenmiştir.

Şöhret Öncesi
Müzisyen olmak çocukluk hayaliydi. Lisede okurken harçlığını modellik yaparak çıkartan Yusuf Çim, Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur.

Diğer Ayrıntılar
2011 Best Model Of Turkey 2. olmuştur. Polo, Mango ve Marks&Spencer gibi tanınmış markaların defilelerinde yer almıştır. 2015’de Show TV’de Piramit adlı yarışma programını sunmuştur. 2010’da Avea’nın reklam filminde oynamıştır. En beğendiği aktör Hugh Jackman ve en beğendiği müzisyen Jamiroquai’dir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aslen Giresun Alucra’lı bir ailenin 3 çocuğunun en küçüğüdür. Babası eczacıdır, annesini küçük yaşta kaybetmiştir. Yusuf Çim’in bilinen tek sevgilisi 2015’de Çilek Kokusu dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir’dir. İkilinin 2016 sonlarına kadar dönem dönem ayrılıp barıştıkları bir ilişkileri olmuştur.

Onunla İlişkili
2017’de Star TV ekranlarında gösterilen İçimdeki Fırtına adlı dizide Gizem Karaca ile birlikte rol almıştır. 

Yusuf Çim yerli erkek oyuncular, yerli erkek şarkıcılar, istanbul doğumlu ünlüler26 eylül doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Yusuf Çim hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER