Jaden Smith Kimdir?

JADEN SMITH KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Temmuz 1998
DOĞUM YERİ: MalibuCA, ABD
YAŞI: 19
BURCU: Yengeç
BOYU VE KİLOSU: 174 cm., 65 kg.

Hakkında
Jaden Smith, babası aktör Will Smith’in oğlunu oynadığı The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme) filminde gösterdiği performansla MTV En İyi Çıkış Yapan Oyuncu ödülünü kazanmış aktör, dansçı ve rapçidir. 2013'te bilim kurgu filmi After Earth (Dünya: Yeni Bir Başlangıç) adlı filmde de babası Will Smith ile birlikte oynamıştır. The Karate Kid'in 2010’daki yeni filminde Jackie Chan ile rol almıştır.

Şöhret Öncesi
2003-2004 yıllarında henüz 6 yaşındayken Amerikan durum komedisi All Of Us’da 6 bölüm oynamıştır. Zambiya'daki ebeveynleri AIDS'ten ölen çocuklara yönelik koruma projesinin genç elçisi olmuş ve proje için çalışmalarda bulunmuştur.  

Diğer Ayrıntılar
Netflix kanalında, 1.sezonu 2016’da gösterilen The Get Down adlı dizide Marcus "Dizzee" Kipling karakterini canlandırmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ebeveynleri aktör Will Smith ve aktrist Jada Pinkett Smith'tir. Trey adında bir erkek kardeşi ve Willow adında bir kız kardeşi vardır. Sevgilisi manken Sarah Snyder ile 2015’de başlayan ve 2017 itibariyle devam eden bir ilişkisi bulunmaktadır.

Onunla İlişkili
The Day The Earth Stood Stil (Dünyanın Durduğu Gün) adlı 2008’de gösterime giren gerilim/dram türü filmde Keanu Reeves'le rol oynamıştır.

Jaden Smith yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler8 temmuz doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jaden Smith hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER