Hilary Duff Kimdir?

HILARY DUFF KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 28 Eylül 1987
DOĞUM YERİ: HoustonTX, ABD
YAŞI:30
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 158 cm., 54 kg.

Hakkında
Disney kanalında 2001-2004 yılları arasında gösterilen Lizzie McGuire adlı çocuk-gençlik dizisinin başrol oyuncusu olarak ünlenmiştir. 2015 yılından bu yana devam eden Younger adlı komedi dizisinde yine başrolde yer almaktadır. Lizzie McGuire, The Cinderella Story (Bir Külkedisi Masalı) ve Cheaper by the Dozen (Sürüsüne Bereket) gibi filmlerde oynamıştır. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı ve yazardır. 5 albümü ve 2 kitabı bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Hilary Erhard Duff’dur. Çocukluk yaşlarından itibaren annesi tarafından hem kenisi hem de ablası oyunculuğa, şarkıcılığa ve bale eğitimine yönlendirilmiştir. 8 yaşında Fındıkkıran balesinde yer almıştır.

Diğer Ayrıntılar
1998 yapımı Casper Wendy ile Tanışıyor filminde Wendy rolüyle ilk kez ekranlara gelmiştir. 2009'da TV dizisi Gossip Girl'ün altı bölümünde Olivia Burke karakterini canlandırmıştır. 2006’da With Love…Hilary Duff adlı parfümü çıkartmıştır. Stuff By Hilary Duff adlı giyim mağazası bulunmaktadır. Louis Vuitton marka çanta merakı vardır ve bunların koleksiyonunu yapar. Eski rock şarkıcısı Janis Joplin hayrandır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ablası Haylie Duff da oyuncudur. Şubat 2010'da Kanadalı buz hokeyi oyuncusu Mike Comrie ile evlenmiştir. Bu ilişkisinden 2012’de Luca adında bir oğulları dünyaya gelmiştir. Çift, 2014 yılında ayrılmıştır.

Onunla İlişkili
Komedyen Steve Martin ile birlikte, Sürüsüne Bereket (2003) ve Sürüsüne Bereket 2 (2005) filmlerinde oynamıştır.

Hilary Duff yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 28 eylül doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Hilary Duff hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER