Paris Hilton Kimdir?

PARİS HİLTON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 17 Şubat 1981
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 55 kg.

Hakkında
2003 – 2007 yılları arasında 5 sezon gösterilen reality şovu The Simple Life'daki performansıyla büyük beğeni toplayan ve 2005'te Wax House (Mumya Evi)’ndeki rolü ile Teen Choice En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilen oyuncudur. 19 yaşındayken Donald Trump'ın model ajansı T Management ile sözleşme imzalayarak modellik yapmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Dindar bir Katolik olarak yetiştirilmiştir. 2001 yılında eski erkek arkadaşı Rick Salamon ile seks kaydı ortaya çıktıktan sonra bir anda üne kavuşmuştur.
.
Diğer Ayrıntılar
Gözleri ve saçları kahverengidir ama mavi lens kullanır ve saçlarını sarıya boyatır. Doland Trump’ın kızı İvankaTrump ile 12 yaşından beri arkadaştır. ABD başkanlık yarışında Trump’ı desteklemiştir. Fila, T mobile ve Guess reklamlarında yer almıştır. Kendi adını taşıyan parfümü vardır. Sharone Stone ve Marilyn Monroe hayranıdır. 43 numara ayakkabı giyer. 2009’da yılın en kötülerinin seçildiği 29. Altın Ahududu Ödüllerinde Seksi ve Çılgın filmindeki rolüyle En Kötü Kadın Oyuncu ve Repo! The Generic Opera filmiyle En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Hilton otellerinin sahibi Conrat Hilton’un torunudur. 2 erkek ve 1 kız kardeşi vardır. 2012 – 2014 arasında İspanyol model River Viiperi ile ilişkisi olmuştur. 2017'de aktör Chris Zylka ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Lionel Richie’nin evlatlık kızı Nicole Richie ile The Simple Life adlı reality şov dizisinde birlikte rol almıştır.

Paris Hilton yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 17 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Paris Hilton hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER