Vanessa Hudgens Kimdir?

VANESSA HUDGENS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 14 Aralık 1988
DOĞUM YERİ: SalinasCA, ABD
YAŞI: 28
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 155 cm., 50 kg.

Hakkında
2006 yapımı, Disney kanalı filmi High School Musical'da (Yıldızlar Takımı) oynayan şarkıcı ve oyuncudur. Filmin 2007 ve 2008’de gösterime giren ikinci ve üçüncüsünde de oynamıştır. 2006 sonlarında Vanessa Hudgens’in ilk albümü V piyasaya çıkmış ve Gold sertifika almıştır. 2016 yapımı Grease Live filminde, filmin ana karakteri Betty Rizzo’yu canlandırmıştır. NBC kanalında Şubat 2017’de gösterime giren Powerless adlı dizide yine başroldedir.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Vanessa Anne Hudgens’tır. 8 yaşında oyunculuğa başlamış, oyunculuk kariyeri için Los Angeles'a gitmeden önce yerel gruplarla müzikallerde oynamıştır. İlk sinema filmi, Thirteen (On Üç) adlı 2003 yapımı filmdir.

Diğer Ayrıntılar
Vanessa Hudgens fotoğraf çekmeyi, rock müzik dinlemeyi ve korku filmi izlemiyi sever. En sevdiği renk kırmızıdır. Celine Dion ve Alicia Key beğendiği şarkıcılardır. 2012 yapımı Journey 2: The Mysterious Island (Gizemli Adaya Yolculuk) filminde Dwayne Johnson ile birklite oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Greg Hudgens ve ve annesi Gina Guangco’dur ve Stella adında kendisinden küçük bir kız kardeşi vardır. Anne tarafından Filipin kökenlidir. High School Musical filmindeki rol arkadaşı Zac Efron ile 2005’den 2010’a kadar ilişkisi olmuştur. 2011’de Josh Hutcherson ile yaşadığı kısa bir ilişki sonrasında aynı yıl, aktör Austin Butler ile çıkmaya başlamıştır. Sevgilisi Butler ile olan ilişkisi hala devam etmektedir.

Onunla İlişkili
2013 yapımı, gerilim türündeki The Frozen Ground (Karanlık Cinayetler) filminde Nicholas Cage, John Kusack ve 50 Cent ile birlikte yer almıştır.

Vanessa Hudgens yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 14 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Vanessa Hudgens hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER