Emma Stone Kimdir?

EMMA STONE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 6 Kasım 1988
DOĞUM YERİ: Scottsdale, Arizona, ABD
YAŞI: 29
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU: 168 cm., 52 kg.

Hakkında
İlk filmi 2007 yapımı Superbad (Çok Fena) adlı lise komedisi olan Emma Stone, daha sonra Zombieland, Easy A (Adı Çıkmış), The Help (Duyguların Rengi) ve Birdman gibi hafızalarda kalan filmlerde rol almıştır. 2016  yılında La La Land (Aşıklar Şehri) filmindeki başrolüyle Akademi (Oscar) ve Altın Küre ödüllerini kazanmıştır. Ayrıca Amazing Spider-Man (İnanılmaz Örümcek Adam) ve The Amazing Spider-Man 2'de Gwen Stacy karakterini canlandırmıştır.

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Emily Jean Stone’dur. 11 yaşındayken Arizona'daki Valley Gençlik Tiyatrosu'nda, Söğütlükte Rüzgar adlı oyunla ilk kez sahneye çıkmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bebekken aşırı ağlaması ve bağırması nedeniyle kolik olmuştur ve  bu sebeple kendisinde ses kısıklığı gelişmiştir. Astım hastasıdır. Tom Hanks’in ve Mila Kunis’in oyunculuğunu beğenir. Mini Cooper ve Audi S 6 gibi küçük arabaları sever. Beverly Hills’te 2.5 milyon dolar değerindeki evinde yaşamaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Kendisinden küçük Spencer Stone adında bir erkek kardeşi vardır. 2011 yılında Amazing Spider-Man'deki rol arkadaşı Andrew Garfield ile sevgili olmuş fakat çift, 2015 Ekim ayında arkadaşça ayrılmıştır.

Onunla İlişkili
Taylor Swift ile çok yakın arkadaştır.

Emma Stone yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 6 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Emma Stone hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER