Channing Tatum Kimdir?

CHANNİNG TATUM KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Nisan 1980
DOĞUM YERİ: CullmanAL, ABD
YAŞI: 37
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 185 cm., 89 kg.

Hakkında
2006 yılında A Guide to Recognizing Your Saints (Hayatındaki Azizleri Keşfetme Kılavuzu) filmindeki rolüyle Sundance Film Festivali Jüri Özel Ödülü kazanan aktördür. En başarılı filmleri arasında Coach Carter, 21 Jump Street (Liseli Polisler), Step Up (Benimle Dans Et), Magic Mike (Striptiz Kulübü) ve She’s the Man (Seksi Futbolcu) yer almaktadır.  Ayrıca 2014 yapımı Foxcatcher Takımı filmindeki olimpiyat güreşçisi Mark Schultz'u canlandırdığı rolüyle övgüler almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Çocukken Amerikan futbolu, beyzbol ve dövüş sporları ile ilgilenmiştir. Futbol bursuyla okuduğu üniversiteyi yarıda bırakmıştır. Bir dönem gece kulübünde striptizci olarak çalışmıştır. Geçmişindeki bu deneyim, Magic Mike filmindeki rolüne ilham kaynağı olmuştur. Oyunculuktan önce modellik geçmişi vardır.

Diğer Ayrıntılar
2000 yılında Ricky Martin’in She Bangs adlı şarkısının videosunda oynamıştır. Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Pepsi, Vogue ve American Eagle için modellik yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi havayolu şirketinde ve babasi inşaat sektöründe çalışmıştır. Paige Tatum adında bir kız kardeşi vardır. 2006’da Step Up filminde birlikte rol aldığı eşi Jenna Dewan ile 2009’da evlenmiştir. Çiftin 2013'te Everly adında bir kızları olmuştur.

Onunla İlişkili
Hayatındaki Azizleri Keşfetme Kılavuzu filminde Robert Downey Jr. ve Shia LaBeouf ile birlikte rol almıştır.

Channing Tatum yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 26 nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Channing Tatum hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER