Ekin Koç Kimdir?

EKİN KOÇ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 21 Haziran 1992
DOĞUM YERİ: Alanya, Antalya, Türkiye
YAŞI: 25
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 74 kg.

Hakkında
2013 yapımı ve Fox TV’de yayınlanan fantastik dizi, Sana Bir Sır Vereceğim’deki görünmezlik yeteneği olan Tilki rolüyle tanınmıştır. Sonrasında 2014’de Kanal D’de gösterilen Benim Adım Gültepe dizisinin Seyfi’si olarak ekranlarda yerini almıştır. Muhteşem Yüzyıl 2015 – 2016’da 1. Ahmed rolünü oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Liseye kadar eğitimini Antalya’da tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümü öğrencisidir. Akademi 35.5’de Vahide Perçin’den oyunculuk eğitimi almıştır.

Diğer Ayrıntılar
2015 yılında, aynı adlı kitaptan uyarlama dram filmi Ali ve Nino’da oynamıştır. Aynı yıl Senden Bana Kalan adlı romantik filmde Neslihan Atagül ile başrolü paylaşmıştır. Bir röportajında Çağan Irmak ve Ferzan Özpetek ile çalışmayı istediğini söylemiştir. Gitar çalar, satranç oynamayı sever.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi bankacı Şefika Koç ve babası turizmci Vehbi Koç’tur. Kendinden 5 yaş küçük Yetkin adında bir kardeşi vardır. Kamuoyuna yansıyan bir ilişkisi olmamıştır. Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir ile ilişkileri olduğu yönünde dedikoduları çift yalanlamıştır.

Onunla İlişkili
Muhteşem Yüzyıl’da Hülya Avşar ve Beren Saat ile birlikte rol almıştır.

Ekin Koç yerli erkek oyuncular, Antalya doğumlu ünlüler, 21 Haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ekin Koç hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER