Miranda Kerr Kimdir?

MİRANDA KERR KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 20 Nisan 1983
DOĞUM YERİ: SidneyAvustralya
YAŞI: 34
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 53 kg.

Hakkında
2007 yılında, Victoria’s Secret Meleği olarak poz veren ilk Avustralyalı model olmuştur. Modelliğin yanı sıra, Kora Organics adlı doğal bir cilt bakım ürünleri markasını yaratan bir girişimcidir.  

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Miranda May Kerr’dir. Bisiklete ve atlara bindiği küçük bir kasabada yetişmiştir. Beslenme ve sağlık psikolojisi üzerine eğitim aldığı yıllarda aynı zamanda modelliğe de adım atmıştır. Avustralya ve Yeni Zelanda moda dergilerinin kapaklarında yer almıştır.

Diğer Ayrıntılar
John Richmond, Roberto Cavalli, David Jones ve Levi’s gibi markaların yüzü olmuştur. 2007’de How I Met Your Mother dizisinde kendisi olarak rol almıştır. Düzenli olarak yoga yapmaktadır. Askmen Dergisi tarafından 2012’de 4. En Çok Azulanan Kadın seçilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2007 yılında ilişkisi başlayıp, 2010‘da evlendiği İngiliz aktör Orlando Bloom ile Ocak 2011'de çocukları Flynn dünyaya gelmiştir. Çift, 2013'te ayrılmıştır. 2015 yılında yeni sevgilisi, snapchat uygulamasını geliştiren Evan Spiegel ile çıkmaya başlamış ve çift 2017'de evlenmiştir. 

Onunla İlişkili
2006 yılında, Pharrell Williams’ın Kanye West ile birlikte seslendirdiği  Number One şarkısının videosunda yer almıştır.

Miranda Kerr modeller, Avustralya doğumlu ünlüler, 20 Nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Miranda Kerr hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER