Austin Mahone Kimdir

AUSTİN MAHONE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Nisan 1996
DOĞUM YERİ: San AntonioTX, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 69 kg.

Hakkında
Şarkıcı ve sosyal medya yıldızıdır. 2011’den itibaren Justin Bieber, Chris Brown, Bruno Mars ve Adele gibi sanatçıların şarkılarını cover yaparak YouTube’a yüklemiş ve güzel sesi ile bir anda tanınmaya başlamıştır. Austin Mahone, ilk albümü The Secret’ı 2014’de piyasaya sürmüştür. Instagram'da 10 milyondan ve Twitter'da 8 milyondan fazla takipçisi vardır.

Ünlü Olmadan Önce
2010’da, arkadaşı Alex Constancio ile birlikte çektikleri videoları YouTube’a yüklemiştir. 2011’den itibaren coverladığı şarkıları yüklemesiyle takipçileri artmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011’de çıkarttığı ilk single'ı "11:11", Billboard Heatseekers Songs tablosunda 19 numaraya kadar yükselmiştir. Aynı yıl, Billboard Pop Songs tablosunda 34. sıraya yükselen ikinci single'ı Say Somethin‘i piyasaya sürmüştür. Wall Street Journal tarafından ikinci Justin Bieber olarak tanımlanmıştır. Çoğunluğu kızlardan oluşan fanlarına Mohomies denmektedir. Bir röportajında Big Sean, Lil Wayne ve Drake'in en sevdiği rapçiler olduğunu söylemiştir. 2 sezon ve 60 bölüm yayınlanan Austin Mahone Takeover adlı programda yaşamından kesitler yayınlanmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
16 aylıkken babası vefat etmiş ve annesi tarafından yetiştirilmiştir. Şarkıcı Camila Cabello'yla yakın arkadaştır ve geçmişte ilişkileri olmuştur. 2015’de rapçi Becky G. ve 2016’da model Katya Henry ile sevgili olmuştur.

Onunla İlişkili
2013’de, Taylor Swift'in dördüncü albümü için gerçekleştirdiği Red Tour kapsamında sahnenin açılışını yapan şarkıcılardandır.

Austin Mahone yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 4 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Austin Mahone hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER