Orkun Işıtmak Kimdir?

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Ocak 1996
DOĞUM YERİ: İzmir, Türkiye
YAŞI: 21
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 182 cm., 63 kg.

Hakkında
ThePersica adındaki YouTube kanalıyla tanınan ve 3.6 milyondan fazla abonesi bulunan Türkiye’nin en popüler YouTuber’larından biridir. Orkun Işıtmak 2 adındaki bir diğer YouTube kanalı da 1 milyon takipçi sayısına yaklaşmıştır. Orkun’un instagram hesabında da 1.5 miyon takipçisi bulunmaktadır.

Şöhret Öncesi
Daha lise yıllarında oyun videoları yapmaya başlamıştır. İzmir Vali Vecdi Gönül Lisesi'nden mezundur. Daha sonra İtalyan Dili ve Edebiyatı okumak üzere İstanbul Üniversitesi'ne girmiştir.  Okulunu sevdiği işi yapabilmek için dondurmuştur.

Diğer Ayrıntılar
İlk videosunu 2011’de yayınlamıştır. Kanalındaki ilk videoları oyun vidoları olsa da sonrada kamera şakaları ve özel hayatını anlattığı Vloglar şeklindedir. Orkun Işıtmak Intel ve Teknosa gibi firmaların reklamlarında oynamıştır. Gezi olayları sırasında polise küfreden bir kişinin kendisi olduğu iddia edilen video sebebiyle sosyal medyada tartışmalara neden olmuştur. Harley marka motosikleti vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
İzmir'de doğmuş ve üniversiteye kadar orada büyümüştür. Daha sonra okulu nedeniyle annesiyle birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Etiler’de oturmaktadır. Sevgilisinin adının Oya olduğu ve 3.5 yıldır birlikte oldukları bilinmektedir.

Onunla İlişkili
Popüler YouTuber'lar Enes Batur ve Ruhi Çenet ile ortak videolar hazırlamıştır.

Orkun Işıtmak YouTuberlar, İzmir doğumlu ünlüler, 8 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Orkun Işıtmak hakkında başka bilgile sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER