Özge Gürel Kimdir?

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 5 Şubat 1987
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 30
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 169 cm., 56 kg.

Hakkında
Özge Gürel, Fox TV’de 2014 ve 2015’de 2 sezon yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisindeki Öykü karakterindeki rolüyle ünlenmiş oyuncudur.  2017’de Star TV ekranlarında sadece 4 bölüm yayınlanabilmiş olan Yıldızlar Şahidim dizisinde de başrol oynamıştır. Yine 2017’de Star TV’nin Dolunay adlı dizisinde başroldedir.

Şöhret Öncesi
Liseye kadar Silivri’de yaşamıştır. Beykent Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret Bölümü’nü kazansa da okulunu yarıda bırakmış ve oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. 2010’da başlayan ve 2 sezon devam eden ATV’de yayınlanmış Kızım Nerede dizisinde oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl ve Med Cezir adlı dizilerde yan rollerde oynamıştır. Oyunculuk derslerini Özay Fecht’ten almıştır. Kadın, çocuk, yaşlı ve hayvan hakları üzerine sosyal sorumluluk çalışmaları yapmaktadır. Cate Blanchett, PenelopeCruz, Deniz Çakır ve Melisa Sözen beğendiği oyuncular arasındadır. Milka, Doritos, Pepsi, Vodafone, Ford ve Bellona markalarının reklamlarında oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Özge Gürel aslen Selanikli bir ailenin kızıdır. 3 kız kardeşin en küçüğü olarak büyümüştür. Bir ablasını kanserden kaybetmiştir. Sevgilisi, 2014’de Kiraz Mevsimi setinde tanıştığı rol arkadaşı Serkan Çayoğlu'dur ve ikilinin birlikteliği devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Kiraz Mevsimi’nde Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya ile oynamıştır. 

Özge Gürel yerli kadın oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 5 Şubat doğumlu ünlüler ve kova burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Özge Gürel hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER