Mila Kunis Kimdir?

MİLA KUNİS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 14 Ağustos 1983
DOĞUM YERİ: ChernivtsiUkrayna
YAŞI: 34
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 163 cm., 52 kg.

Hakkında
Mila Kunis, That ‘70s Show adlı dizide Jackie Burkhart karekterini canlandırması ile ünlenmiştir. Daha sonra Forgetting Sarah Marshall (Aşkzade), Friends with Benefits (Arkadaştan Öte), Ayı Teddy, Muhteşem ve Kudretli Oz, Bad Moms ve Black Swan (Siyah Kuğu) gibi filmlerde rol almıştır. Ayrıca 2000 yılından beri devam eden Family Guy adlı animasyon dizisinde Meg Griffin karakterini seslendirmektedir.

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Milena Markovna Kunis’tir. Rusya’da yaşarken, Green Card çekilişini kazanan ailesiyle ABD vatandaşlığı hakkı kazanarak oraya göç etmiştir. Dokuz yaşındayken oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
İlk TV filmi1995 yapımı Piranha adlı korku filmidir. That ‘70s Show dizisindeki başarısından sonra pek çok dizide oyunculuk yapmıştır. 2012’de Christian Dior markasının reklam yüzü olmuştur. Aerosmith müzik grubunun hayranıdır. Justin Timberlake ve Natalie Portman ile yakın arkadaştır. Ünlü yıldızın bir gözü mavi ve bir gözü yeşildir.

Aile hayatı, Sevgilisi
Mila Kunis, 2002 - 2011 yılları arasında eski çocuk yıldız Macaulay Culkin'le çıkmıştır. That ‘70s Show'daki rol arkadaşı Ashton Kutcher ile 2015 yılında evlenmiştir. Çiftin 1 Ekim 2014'te kızları Wyatt dünyaya gelmiştir. 30 Kasım 2016'da da oğulları Dimitri doğmuştur.

Onunla İlişkili
2010 gerilim filmi Black Swan (Siyah Kuğu)'da Natalie Portman ile birlikte rol almıştır.

Mila Kunis yabancı kadınoyuncular, Ukrayna doğumlu ünlüler, 14 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Mila Kunis hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER