Lindsay Lohan Kimdir?

LİNDSAY LOHAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 2 Temmuz 1986
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 31
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 52 kg.

Hakkında
İlk kez çocuk oyuncu olarak, 1998 yapımı The Parent Trap (Komik Tuzak) adlı filmde birbirinden ayrı yetişmiş ikizler olan Annie James ve Hallie Parker'ı canlandırarak dikkatleri üzerine çekmiş oyuncudur. 2004 yılında Mean Girls (Kötü Kızlar) filminde oynadığı Cady Heron rolüyle MTV ve Teen Choice Ödülleri kazanmıştır. Diğer filmleri arasında Herbie: Tam Gaz ve Çılgın Cuma yer almaktadır. Aynı zamanda 3 albümü olan bir müzisyendir.

Ünlü Olmadan Önce
Mesleki kariyerine üç yaşında Ford markası reklamında başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2004 yılında çıkarttığı ilk müzik albümü Speak, platin sertifika almıştır. 2005 ve 2010 yılında iki albüm daha çıkartmıştır. Biseksüeldir ve aralarında Paris Hilton ve Jude Law'ın da olduğu çok sayıda kişiyle adı aşk dedikodularına karışmıştır. Geçmişinde uyuşturucu kullandığı için hapis cezası almıştır. 2011’de Playboy Dergisine çıplak pozlar vermiştir. Sık sık Türkiye’ye gelmiş, Gaziantep’te Suriyeli mültecilerin sığınma kamplarını ziyaret etmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından kendisine "Dünya 5’ten büyüktür" rozeti takılmıştır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Borsacı bir baba ve şarkıcı bir annenin en büyük çocuğudur. Beş kardeşi vardır. 2004'te aktör Wilmer Valderrama'yla ilişkisi olmuştur. 2008 – 2009 yılları arasında şarkıcı ve DJ Samantha Ronson'la çıkmıştır. 2016'da emlakçı Egor Tarabasov'la nişanlanmış ancak çift daha sonra ayrılmıştır.  

Onunla İlişkili
Mean Girls'da Rachel McAdams ile birlikte rol almıştır. Ashley Tisdale ve Charlie Sheen ile birlikte Scarcy Movie 5 (Korkunç Bir Film 5)’de oynamıştır.

Lindsay Lohan yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 2 Temmuz doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Lindsay Lohan hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER