Alissa Violet Kimdir?

ALİSSA VİOLET KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Ekim 1996
DOĞUM YERİ: Ohio, ABD
YAŞI: 21
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 60 kg.

Hakkında
Alissa Violet, model ve Instagram fenomenidir. Instagram'da 5 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca kendi adını taşıyan popüler YouTube kanalı üzerinden komik videolar yayınlamaktadır ve bu sayede 2.3 milyondan fazla aboneye ulaşmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Hem Instagram hesabını hem de 6 saniyelik video uygulaması Vine'ı 2013 yılının başında yayınlamaya başlamıştır. Uygulama kapanmadan önce Vine kanalı 600.000'den fazla takipçi kazanmıştır. Ünlü olmadan önce ABD pastane ve kafe zinciri Panera Bread’de çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Anthony TrujilloLucas Dobre, Tessa Brooks ve Jake Paul gibi diğer web yıldızlarının yanı sıra, popüler web grubu Team 10'a üyesiydi. 2016’da gösterime giren The Deleted adlı dizinin 4 bölümde Kylie rolüyle oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ohio'da doğmuş ve eğlencede dünyasındaki kariyeri için Los Angeles'a taşınmıştır. 2016’da Jake Paul ile ilişkisi olmuş, 2017'de YouTuber Ricky Banks ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
The Deleted dizisinde Nash Grier ile birlikte rol almıştır.

Alissa Violet fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 12 ekim doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Alissa Violet hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER