Sofia Richie Kimdir?

SOFİA RİCHİE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 24 Ağustos 1998
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 19
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 168 cm, 58 kg.

Hakkında
Sofia Richie, Mary Grace Swim firması için ilk modellik çalışmasını yaptıktan profesyonel bir model haline gelmiştir. Lionel Richie'nin kızı ve Nicole Richie’nin kız kardeşi’dir. Nicole Richie ile birlikte Candidly Nicole reality şovunda 2014 sezonu boyunca yer almıştır.

Şöhret Öncesi
O ve Nicole 17 yıl ara ile dünyaya gelmiştir. Nicole, Lionel Richie tarafından 1983'te evlatlık edinilmiştir.

Diğer Ayrıntılar
2015'te Madonna ve kızı Lola’nın giyim markası Material Girl’ün 2015 sonbahar koleksiyonunun yüzü olmuştur. Aksiyon sporlarını seven Sofia’nın, Fransız buldog cinsi Cairo Richie adında bir köpeği vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Diane Alexander'dır ve Miles adında bir abisi vardır. O 2016 yılında Justin Bieber ile bir ilişki yaşamıştır. Daha önce de Jake Andrews ile sevgili olmuştur. 2017 mayısında başlayan model ve reality yıldızı Scott Disick ile birlikteliği Ağustos 2017 itibariyle devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Kylie Jenner , Alessandra Ambrosio ve Bela Hadid ile yakın arkadaş olan Sofia Richie aynı zamanda Paris Jackson ise çocukluk arkadaşıdır. 

Sofia Richie modeller, ABD doğumlu ünlüler, 24 ağustos doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Sofia Richie hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER