Kate Upton Kimdir?

KATE UPTON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 10 Haziran 1992
DOĞUM YERİ: JosephMI, ABD
YAŞI: 25
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 64 kg.

Hakkında
Model ve oyuncu olan Kate Upton, 2011 yılında Sports Illustrated tarafından yılda bir kez yayınlanan Swimsuit Dergisinin kapağında yer aldıktan sonra üne kavuşmuştur. Sonrasında 2012, 2013 ve 2017 yıllarında tekrar Sports Illustrated Swimsuit Dergilerinin kapağını süslemiş ve Vanity Fair Dergisinin 100. yıldönümü için yaptığı baskısında kapak kızı olmayı başarmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Profesyonel binicidir ve 3 kez Amerikan Paint Horse Association Reserve Dünya Şampiyonasını (RWC) kazanmıştır. 15 yaşında modelliğe başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012 komedisi The Three Stoogs (Üç Ahbap Çavuş)’da Rahibe Bernice ve 2014 romantik komedi filmi The Other Woman (Öteki Kadın)’da Amber rolünü üstlenmiştir. Game of War adlı savaş oyununun reklamında oynamıştır. En beğendiği model Adriana Lima’dır. Coco by Chanel favori parfümüdür.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Texas eyaletinin eski tenis şampiyonu, babası da lisede spor direktörüydü. Büyük, büyükbabası Whirlpool adlı beyaz eşya üreten firmanın kurucusudur. 2011'de beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile çıkmaya başlamış ve çift 2016’da nişanlanmıştır.

Onunla İlişkili
2011 yapımı The Tower Heist (Kule Soygunu) filminde Eddie Murphy ile birlikte rol almıştır.

Kate Upton modeller, ABD doğumlu ünlüler, 10 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kate Upton hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER