Kesha Kimdir?

KESHA (KE$HA) KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Mart 1987
DOĞUM YERİ: Los Angeles, CA, ABD
YAŞI: 30
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 64 kg.

Hakkında
Kesha 2010'da çıkarttığı, dokuz ülkede bir numaraya çıkan ve tüm zamanların en çok satan ikinci dijital single ı Tik Tok adlı şarkısı ile üne kavuşmuştur. Ayrıca We R Who We R, Die Young ve Your Love Is My Drug gibi hit şarkıları bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Kesha Rose Sebert’tir. Çocukluk yaşlarında annesinin desteği ile beste yapmaya ve şarkı sözü yazmaya başlamıştır. Müzikte iyi bir yere gelebilmek için 17 yaşında okulunu bırakarak Los Angeles’e yerleşmiştir

Diğer Ayrıntılar
2010’da biseksüel olduğunu açıklamıştır. LGBT aktivistidir. 2 kez yeme bozukluğu nedeniyle rehabilitasyona alınmıştır. 2008 yılında Britney Spears’ın Lace & Leather şarkısına arka vokal yapmıştır. Katy Perry’nin hit şarkısı I Kissed a Girl’ün videosunda yer almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ailesinin kökleri Polonya ve Macaristan’a dayanmaktadır. Annesi tarafından yetiştirilmiştir ve babasının kim olduğunu bilmemektedir. 2014 yılından bu yana Brad Ashenfelter ile birlikteliği devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Sözü ve bestesi kendisine ait olan ve Britney Spears’a verdiği Till The World Ends adlı şarkıyı Britney Spears, Nicki Minaj ile birlikte üçlü olarak seslendirmişlerdir.

Kesha yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 1 mart doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kesha hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER