Joe Jonas Kimdir?

JOE JONAS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 15 Ağustos 1989
DOĞUM YERİ: Casa Grande, AZ, ABD
YAŞI: 28
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 64 kg.

Hakkında
2009'da En İyi Yeni Sanatçı dalında Grammy Ödülü'ne aday gösterilen Jonas Brothers'ın vokalisti olan şarkıcıdır. Joe Jonas, 2015'te DNCE grubunu kurmuştur.

Ünlü Olmadan Önce
6. sınftan sonra sonra eğitimine evde devam etmiştir. İzleyici rekorları kıran Hannah Montana dizisinin 2. sezonunun 17. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Ayrıca Camp Rock (Rock Kampı) filminde rol almıştır.

Diğer Ayrıntılar
Kardeşleri Kevin Jonas ve Nick Jonas'tan ayrılıp, 2011'de Fastlife adlı solo albümünu çıkartmıştır. 2012’de Pepsi reklamlarında yer almıştır. En beğendiği aktör Jim Carrey’dir. Britney Spears hayranıdır. Yemek yapmayı sever.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Dedesi tarafından İtalyan kökenlidir. Nick, Kevin ve Frankie adında 3 erkek kardeş vardır. Daha önce Taylor Swift, Demi Lovato, Ashley Greene ve Gigi Hadid gibi çok sayıda ünlü ile ilişkisi olmuştur. Joe Jonas'ın yeni sevgilisi Sophie Turner ile ilişkisi 2016 yılından bu yana devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Jonas Brother grubunda beraber çalışmalar yaptığı kardeşlerinden Nick, Nick Jonas & The Administration adlı müzik grubunu kurmuştur.

Joe Jonas yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 15 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Joe Jonas hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER